Länktävling hos TeamSL

http://teamsl.blogg.se/2011/april/bildtavling-1.html#comment

Fullt upp

Som ni märkt så har inte uppdateringen legat på topp, det har berot på att jag har verkligen haft fullt upp! Nationella prov, engelska förhör, utv samtal, och en massa sånt. Skickade även iväg ett mail till en person här i närheten och fick positiva svar tillbaka. Så ska ringa idag och sen så ska vi se vad som händer!
Igår var jag på Krantz&Krantz releasparty typ? Dom skulle släppa sin skiva osv. Följde med för att Ellinor inte skulle behöva gå själv, och ja, det var kul under tiden som sjöng, men det var TRÅNGT! Kom hem vid 22.40 och slocknade i sängen direkt nästan.
Justja. Mitt photoshop har slutat funkat...Super!

Klockan är 2 här är ekot.

Till en början ska jag säga att min uppdatering inte har legat på topp. Men därimot har jag kommir fram till en sak. Jag ska inte ha press på mig att jag måste uppdatera bloggen, för det slutar med att jag uppdaterar en gång i månaden. Så jag kommer att blogga när jag känner för det . :)
Just nu sitter jag och kladdar på en häst i photoshop. Har börjat tycka det är jättekul att färglägga färdiga linearts från internet :) Har bara en jag är klar med så den får ni se här
Linearten är från Abzinthe på Deviantart sen har jag "målat" hästen så fint... hehe.. Det är första hästen jag har ritat och tkr det är väldigt skojjsigt.
Ska återgå till ritandet så hörs vi :)

RSS 2.0